Mettälappalainen keskustelukulttuuri uhattuna!

[Varoitus: kirjoitus saattaa sisältää jäämiä huumorista. Kaikki yhteydet olemassa oleviin henkilöihin saattaisivat periaatteessa olla sattumaa.]

 

Me allekirjoittaneet ilmaisemme syvimmän huolemme mettälappalaisen keskustelukulttuurin vaaranalaisesta kohtalosta. Koemme, että virallissävyisen, kirjakielisen ja tyylilajiltaan kohteliaan tai edes neutraalin keskustelukulttuurin vaatiminen kaikilta sanomalehtien mielipidepalstojen täyttäjiltä ja sosiaalisen median käyttäjiltä on kulttuurikolonialismia, jonka tarkoituksena on alistaa ja sulauttaa meidät mettälappalaiset valtaväestöön ja tuhota ainutkertainen alkuperäiskulttuurimme. Suomen rikoslain 24:n luvun 9 § (kunnianloukkaus) on nykyisessä nynnyjä paapovassa muodossaan silkkaa rasismia.

 

Ikivanhat käräjäpöytäkirjat ja muut historialliset dokumentit todistavat yhtäpitävästi ja aukottomasti, että kirvaaminen ja solvaaminen ovat jo vuosisatoja sitten olleet elintärkeässä roolissa mettälappalaisten suullisessa kansanperinteessä. Me allekirjoittaneet vaadimme etelän helevetin leuhkoja valtaherroja sekä sosiaalisen median kanavia moderoivia paskantärkeitä, luonnevikaisia kotahitlereitä tunnustamaan meidän kulttuurisen tasavertaisuutemme ja iäti kajoamattoman oikeutemme suoltaa juuri niin rumaa ja hyökkäävää kieltä kuin itse haluamme!

 

Mettälappalaisten puolesta nöyrimmästi toivoen,

 

Oula Rapavatta

Juho Mulukku

Amalia Pössi

Aarne Visto

Persesilimän Niku

Iisko Nillittäjä

Kyllikki Kylähoro

Aslakki Läpipasko

Petturi-Pietu

Kommentit

Suositut tekstit